پس از کوچ مزدک میرزایی به خارج از کشور، برنامهای هفتگی با نام هت تریک و حضور او از شبکه ایران اینترنشنال پخش شد.
برنامه ۹۰ دقیقهای هت تریک با تهیهکنندگی و مجریگری مزدک میرزایی و کارشناسی محمد تقوی و زهرا علیپور، هر هفته شنبه شب پخش میشود. این برنامه علاوه بر تشریح و توضیح مسابقات فوتبال، از نگاههای اجتماعی و جغرافیایی و فرهنگی و سیاسی نیز به این پدیده میپردازد.
آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت
حسامالدین آشنا، مشاور دکتر حسن روحانی، در نامهای به غلامحسین محسنیاژهای، معاون اول قوه قضائیه خواستار بازگشت عادل فردوسیپور و از سر گیری برنامه نود شده است. در این نامه از عادل فردوسی پور به عنوان یکی از بهترین مجریان تلویزیونی یاد کرده که خانهنشین شده و آن را به بیتدبیری مدیران صدا و سیما نسبت داده است.
هت تریک یعنی چه؟
زمانی که یک بازیکن در طول ۹۰ دقیقه بازی سه گل وارد دروازه حریف کند به اصطلاح فوتبالی هت تریک [سهگله یا فنکوب] کردهاست.
واکنش برخی کاربران به هت تریک مزدک میرزایی
امیرتوحید فاضل: «نخستین برنامه مزدک میرزایی را دیدم، بسیار قویتر از تولیدات تلویزیونهای فارسیزبان خارج کشور و بسیار ضعیفتر از برنامه نود عادل فردوسیپور بود. آقایان مسوول، پاس گل خوبی به رسانههای اپوزیسیون دادید»!
.
بهنام حافظیفر: «میدونید چقدر وقت و هزینه میخواد تا فردوسی پورها و مزدک میرزایی ها تربیت بشن؟! در کنار حرفهای بودنشون، دریای اخلاق و متانت هم هستن. فردوسی پور که از حجب و حیاش سکوت کرد و میرزایی هم که بی سر و صدا گذاشت رفت، بدون اینکه کوچکترین تنشی راه بندازن.»
.
محمد جلالیفر: «در حالی شبکه ضد ایرانی ایران اینترنشنال به مزدک میرزایی گفته با کروات جلوی دوربین برو و اونم قبول کرده، صدا سیمای ایران هیچوقت بهش نگفت با تهریش جلوی دوربین برو! شبکهای که نوع پوشش رو تحمیل کنه و بگه اینو بپوش، ببین واسه اخبارش چهکارها که نمیکنه»!
.
مهناز عادلی: «#هتریک رو دیدم و چه برنامه خوب و جذابى از آب دراومده، در همین اولین قسمت.
باید متأسف بود به حال صدا و سیمایى که فردوسى پور رو خونه نشین میکنه و #مزدک_میرزایی رو از دست میده.
حالا بشینید حسرت بخورید مبادا این برنامه جاى #نود رو بگیره! در همین اولین نشست که مخاطبان زیادى رو جذب کرد»!
.
علیرضا شیرزاد: «#مزدک_میرزایی تو هتریک به همکارش میگفته زهرا جان، مردم دارن خشتک پاره میکنن از تعجب!
آقا ما میلیونها سال از تمدن دوریم به قرآن، میلیاردها سال اصن»!
.
بیا ساقی: «عضویت مزدک میرزایی و مهناز افشار و بازیگران دیگر در شبکه معاند ایران اینترنشنال جرم است. این شبکه نقش مستقیم در آشوبها و آسیب به اموال عمومی داشته. بعدها نگویند: نمیدانستیم!»
.
امیرعباس سربلوکی: «ایران اینترنشنال که فقط اسمش ایران داره ولی پولش رو سعودی میده. هرچی تجزیه طلب و دشمن ایران رو به اسم فعال حقوق بشر و تحلیلگر تریبون میده. مزدک میرزایی فکر میکنه داره یک برنامه ورزشی حرفهای اجرا میکنه، ولی فقط داره برای سعودی مخاطب جذب میکنه»
.
بی شارپ: «خب به بهونه بازگشت مزدک میرزایی با برنامه هت تریک نگاهی به #موسیقی تیتراژ برنامه داشته باشیم…
این موسیقی متشکل از سه پارته و پارت سوم از دو قسمت دیگه جدا طراحی شده که توی پکیج هویت بصری، به وله Studio Introduction معروفه و فرصتیه تا از هیجان تیتراژ کم بشه تا در خلال گپ و گفت اولیه مجری، صدای موسیقی کم و کمتر بشه تا به فضای استودیو و برنامه وارد بشیم.
بهترین گزینه برای این پارت از تیتراژ، پَتِرنهای ریتمیک و فاقد ملودیه، که معمولی ترکیبی از گیتارباس، درامز سبک، پد و آرپژیتور محو شوندهست، بهتره که توی این پارت، روند هارمونی نداشته باشیم تا گوش مخاطب از حساسیت بیافته و به موسیقی بیتوجه بشه…
آهنگساز برنامه در این پارت، خوب عمل کرده و مشخصه که آهنگسازی برای برنامههای اینچنینی رو میشناسه.
توی پارت اول که کمی بازیهای هارمونیک و ملودیک بیشتری داریم ضعف غنای موسیقی رو میشه احساس کرد، البته نباید خورده گرفت چون پیچیده کردن موسیقی تیتراژ یک برنامه ورزشی، کارِ پر ریسکیه و احتمال خراب شدنش بیشتر از در اومدنِ کاره. اما ضعف محتوای موسیقی به خصوص در پاسخهای گیتار الکتریک، دیده میشه (البته قابل اغماضه)…
استفاده از بادی برنجیها در کنار باس ریتمیک و فضای غالباً پنتاتونیک برای ایجاد یک اتمسفر شاد و ورزشی، ایدهی خوبیه فقط ایرادی هم داره: ملودی و تم رو موندگار نمیکنه…
در کل به ساختار و رنگ آمیزی این کار نمرهی خیلی خوب و خوب میدم…
به تم اصلیش نمرهی متوسط…
اسم آهنگساز رو نمیدونم اما براش آرزوی موفقیت میکنم و بهش خسته نباشید میگم»!
View this post on Instagram
منبع:
خبرگزاری ایسنا
ویکیپدیا
توییتر