ماجرای دندان بخت برگشته من
چند وقت پیش با ترس و لرز و از شدت درد دندان وارد مطب خانم دندانپزشک شدم…
خانم دکتر، همینطور که مشغول مداوای دندان بنده بود، ارتباط تلفنیاش با یکی از دوستان یا بستگانش قطع نمیشد و یک سرشان آنجا پیش مخاطب موبایلشان بود و یک سرشان توی دهان بنده با چکش و دریل و دیگر ابزار تیز و برنده…
یک دفعه، خانم دکتر آه بلندی کشید و بعد گفت ببخشید، و من که در آن حال امکان صحبت و پرسش نداشتم، نفهمیدم که این «آه» و این «ببخشید» را به من گفت یا به مخاطب موبایلش!
چون به خانه رسیدم، و جلوی آینه رفتم، دیدم که خانم دکتر به اشتباه دندان سالم سمت راستم را خرد کرده و به روی مبارکش نیز نیاورده.
دور از عقل دانستم که برای ترمیم این دندان به نزد همان طبیب بروم و با درد دندان و گزند رسیده از طبیب ساختم، و ما را چه به خارج رفتن!
تنت به ناز طبیبان، نیازمند مباد
وجود نازکت آزرده گزند مباد
گویا چنین بلایی را آیتالله شاهرودی نیز تجربه کرده، از من و ایشان گذشت، انشاالله وجود نازنین شما نیازمند طبیبان نگردد!
***
ماجرای بیرون کشیدن کلیه سالم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
محمدرضا باهنر، رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در بخشی از گفتگویی که با روزنامه قانون داشته به سفر درمانی «آیتالله هاشمی شاهرودی»، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به آلمان اشاره میکند.
این روزها اظهارات فراوانی درباره مجمع و اتفاقاتی که برای آیتلله شاهرودی افتاد، وجود دارد. شما به عنوان یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام از جزییات سفر او به خارج از کشور اطلاع داشتید؟
«ما از بیماری ایشان اطلاع داشتیم و اگر این دوره نیز حکم اعضای مجمع مقداری به تاخیر افتاد برای همین مساله بود. انتخاب حضرت آقا (رهبرمعظم انقلاب)، برای ریاست مجمع تشخیص جناب آقای شاهرودی بود.
برخی نیز میگفتند که ایشان بیمارند و شاید نتوانند. ایشان بیماری داشتند و به درمان نیاز بود. بعد کار به جایی که قرار شد عمل جراحی انجام دهند رسید.
در عمل جراحی که انجام شد غدهای کلیه ایشان را گرفته بود. در اتاق عمل قرار بود غده را بردارند که کلیه را برداشتند. یعنی پزشکان چارهای نداشتند و لحظهای باید تصمیم میگرفتند.
اما در هر صورت کلیه را اشتباه برداشتند و پاتولوژی کردند و مشاهده شد که کلیه سالم است و میشد همان غده را بردارند.
آنجا بود که یک عده از پزشکان اصرار کردند ایشان به خارج از کشور بروند و درمان شوند این تصمیم پزشکان بود ولی اینکه در بیت رهبری، شورای نگهبان یا مجمع این تصمیم گرفته شده باشد، صحت نداشت.
البته برخی میگویند که اگر ایشان نمیرفتند بهتر بود ولی برخی نیز معتقدند که اینکه رفتند بهتر شد. من نیز اعتقاد داشتم که اگر این اتفاق نمیافتاد مناسبتر میبود ولی خب در این فضا تصمیمگیری ساده نیست.»
***
ماجرای سارینا کوچولو و قصور پزشکی
سارینا، دختر بچه ۸ ساله گلستانی، ۱۰ روز پیش در نیمههای شب به بیمارستان علیآباد کتول انتقال یافت که با تشخیص عفونت در بیمارستان بستری شد و با دستور پزشک معالج آمپولی به وی تزریق شد.اما کودک پس از این تزریق با کاهش سطح هوشیاری مواجه شد و به کما رفت.
به گزارش ایران آنلاین، و به گفته رئیس کل دادگستری استان گلستان، بررسیهای مقدماتی و شواهد نشان داده تزریق اشتباه دارو، محرز بوده است.
درحال حاضرتلاش تیم پزشکی ودرمانی برای نجات وی ادامه دارد.
***
خوبی پزشکان ما این است که در اشتباه کردن، بین فقیر و ثروتمند و ضعیف و قدرتمند و رئیس و مرئوس و بزرگ و گوچک فرقی نمیگذارند!