علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سخنان عجیبی میزند. شاید هم شنیدن این سخنان از دهان ایشان عجیب بنظر میآید.
علی مطهری میگوید: «بالاترین لذت برای یک زن این است که ببیند مردی را در دام خود گرفتار کرده و برای یک مرد بیشتر چشم چرانی و تصاحب جسم زن اهمیت دارد»!
دیگر سخنان ایشان در پژوهشکده فرهنگ و هنر و ارتباطات به نقل از خبرگزاری ایسنا:
«امروز مشکل بزرگی به اسم رعایت حجاب نداریم»
«اگر وضعیت پوشش امروز را با اواخر حکومت پهلوی، مقایسه کنیم می بینیم که بهتر شده است»
«در اسلام ازدواج را سرآغاز برداشته شدن محدودیتها میدانند و فردی که ازدواج میکند در محیط خانواده به لذات جنسی دست می یابد.»
«خانواده در اسلام بر اساس وحدت روحی زن و شوهر ایجاد میشود اما در غرب اساس تشکیل خانواده بر شراکت است و زن و مرد مانند دو شریک تجاریمانند هرکدام نیمی از سرمایه را به میان میآورند.»
«اگر در اروپا هم می بینید که زنان عریان یا نیمه عریان بیرون می آیند به دلیل تبلیغات است وگرنه در نیم قرن گذشته اینطور نبوده است، این یک بیماری برهنگی است که در اروپا وجود دارد»
«معمولا در محیط هایی که محدودیتهایی در جهت پوشش وجود ندارد، عشقهایی چون «لیلی و مجنون» و «رمئو و ژولیت» ایجاد نمیشود بلکه در محیطی که روابط آزاد نیست این اتفاق میافتد.»
«ما درباره حجاب نیاز به قانون نداریم و همه فقها قبول دارند که غیر از وجه و کفین بقیه بدن زن باید پوشیده باشد. زن نباید در جامعه به صورت محرک ظاهرا شود تا تبعات روانی که در جامعه برای تحریکات جنسی ایجاد میشود، ایجاد نشود.»
«وقتی ما نمیتوانیم مانند غربیها مکانهایی چون کاباره و نظایرش را داشته باشیم، باید تحریک جنسی در جامعه را به حداقل برسانیم. در قانون مدنی هم بیحجابی جرم شمرده شده و اصل این قانون را از رژیم گذشته است.»
«امروز نسبت به حفظ حجاب اجبار آن چنانی هم نیست و خیلی از خانمها هم آن را رعایت نمی کنند، یا بخشی از مویشان پیداست، یا اندام نمایی می کنند یا با یک ساپورت و بلوز به خیابان می آیند که این حجاب نیست اما فشاری هم بر آنان وارد نمی شود.»
حجاب اجباری
مارینکا ماسئوس [Marinka Masséus] عکاس هلندی که سال پیش در ایران بود، در ارتباط با عکس سلفی و بدون حجاب خود در اینستاگرام نوشته است:
در ایران، بارها حجاب اجباری را نپوشیدم. از واکنشها در خیابان شگفت زده شدم. زنان [ایرانی]، به سوی من میآمدند، از من تشکر میکردند، مرا بغل میکردند و از من میخواستند که با من عکس بگیرند.
همه لبخند میزدند و دست تکان میدادند، احساس میکردم که سمبلی از آزادی هستم!
فقط یک بار با واکنشی منفی روبرو شدم، مردی دستش را به نشانه نهی بسویم گرفت که این نحوه امر و نهی باید برای زنان ایرانی خیلی آشنا باشد.
مبهوت شدم و خشم و اضطراب مرا فرا گرفت که چرا یک غریبه فکر میکند میتواند مرا کنترل کند. به او گفتم: «من شما را نمیشناسم، شما نمیتوانید به من بگویید چه باید بکنم» و موی خود را بسویش تکان دادم.
این اتفاق، فقط یکبار رخ داد، اما هنوز آن را احساس میکنم. تلخی و توهین آن را. چیزی که زنان ایرانی هر روز آن را تحمل میکنند.
میدانم که خارجی بودنم به من این آزادی را داد تا قانون را ندیده بگیرم. اما حتی به عنوان یک خارجی، این احساس را داشتم که میتوانم برای نشان دادن موهایم دستگیر شوم.
برای اولین بار در زندگیام، طعم خفقان و ستم را چشیدم، حتی زمانی که چیزی اتفاق نمیافتاد. آنجا بود، همیشه آنجاست، حس سرکوب و خفگی که به آرامی روح شما را میخورد…
آزادی یواشکی من در ایران
مارینکا معتقد است که بسیاری از زنان ایرانی از حجاب اجباری متنفرند، آن را نمادی از ظلم و ستم میدانند، نه انتخاب و اعتقاد شخصی.
او میگوید که زنهای ایرانی، با کاستن از حجاب رسمی، با استفاده از رنگهای خیلی روشن ، با شلوارهای بیش از اندازه تنگ، با مانتوهای بسیار کوتاه به قوانین موجود بیاحترامی میکنند!
مارینکا پشت پنچره بسته آپارتمانش در تهران، عکسهای متعددی از به هوا پرتاپ کردن روسریهای رنگارنگ گرفته که در پروژهای با عنوان آزادی یواشکی من در ایران منتشر کرده است!
اینستاگرام Marinka Masseus
instagram.com/marinkamasseus
فقط مونده نامسلمونها دربارهی قوانین اسلامی اظهارنظر کنند و مسلمانها را به دهن کجی تشویق کنند.